Onze mensen

Home    //    Over ons    //    Onze mensen

Coppens Vastgoedonderhoud is een mensenbedrijf. Wij zijn trots op onze mensen. Zij zijn diegenen die Coppens Vastgoedonderhoud mogelijk maken en onze klanten tevreden stellen. Met een vakkundig en hecht team van circa vijfenveertig vaste mensen bedienen wij al jaren onze opdrachtgevers. Ons team bestaat uit professionele schilders, timmermannen, glaszetters, behangers en houtrotsaneerders. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde partners voor grotere bouwkundige werkzaamheden en energetische maatregelen.


 

Werkplezier, eigen inbreng en ontwikkeling


Onze medewerkers zijn hier vooral mensen. Wij vinden het belangrijk dat ze goed in hun vel zitten, met plezier en veilig hun werk kunnen doen. Openheid, transparantie, respect, vertrouwen en ruimte voor eigen inbreng zijn daarbij belangrijk. Ook geven wij mensen de kans om zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen. Benieuwd hoe onze medewerkers het vinden om bij Coppens Vastgoedonderhoud te werken?

 

Onze mensen aan het woord

“Vanaf mijn eerste dag voelde het vertrouwd. De omgang bij Coppens is heel sociaal. Er wordt alle tijd genomen om met je te overleggen. Als je zelf iets aangeeft, wordt het meteen opgepakt. Je wordt echt gehoord. Dat vind ik heel erg belangrijk. Bij Coppens gaan we op een fijne manier met elkaar om en dan krijg je een mooie wisselwerking. Ik ga fluitend naar mijn werk en weer fluitend naar huis. Geweldig dat het zo kan!”

Dennis van Beerendonk (December 2022)

“Coppens is een goede werkgever. Ze hebben veel aandacht voor mij persoonlijk gehad, wat ik erg waardeer. Joost en Sander bijvoorbeeld zijn heel open en transparant. Je kunt veel met ze bespreken en ze geven je de ruimte. Ook de verantwoordelijkheid en de vrijheid die ik krijg vind ik heel fijn. Je mag veel zelf regelen.

Ik ben blij dat Coppens op mijn pad is gekomen.”

Ries Adriaansen (December 2022)

Directie Coppens Vastgoedonderhoud


De directie van Coppens Vastgoedonderhoud wordt gevormd door de twee broers Joost en Sander Coppens. Het operationele bestuur hebben zij onderverdeeld in een aantal hoofdactiviteiten.


 

Aansturing projecten door directie
 

Alle projecten worden persoonlijk aangestuurd door Joost en Sander. Of het nu om een groot- of kleinschalig project gaat, uw contactpersoon is altijd één van onze directieleden. Voor u als opdrachtgever betekent dit één aanspreekpunt, persoonlijk contact, direct contact met de directie, korte lijnen en flexibiliteit. Een ander groot voordeel is dat er in overleg met Joost (links op de foto) of Sander (rechts op de foto) snel onderling geschakeld kan worden.

Joost Coppens

Directie

06 - 20 23 83 24

   

Sander Coppens

Directie

06 - 22 09 65 32