Coppens; 40 jaar vakwerk

Home    //    Over ons

Coppens levert al 40 jaar vakmanschap in schilderwerk en geveltotaalonderhoud in de regio Midden-Brabant. Wij geloven dat je samen verder komt dan alleen. Als team onderling en met onze opdrachtgevers. Door één aanspreekpunt te zijn, alle gevelwerkzaamheden op te pakken en te coördineren.

 

Dat is er een van Coppens


Samen goed werken, daar draait het bij ons om. Dat levert het beste resultaat op voor opdrachtgevers. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat onze mensen lekker in hun vel zitten. Wij zijn trots op elkaar. Bovendien, onze mensen zijn ons visitekaartje. Op een project praat je met Marcha, Ries, Dennis of een van onze andere 65 professionals. Goed volk, echte vakmensen.
 

 

Goed werk leveren


Wij houden rekening met elkaar. Vakwerk is mensenwerk. Een schilder of een glaszetter die het werk niet met plezier doet, levert geen goed werk. Zo eenvoudig is het. Daarom zijn we transparant naar elkaar, is er veel ruimte voor eigen inbreng en krijgt iedereen volop kansen om zichzelf verder te ontwikkelen. Gelukkige vakmensen leveren goed werk. Punt.