Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Home    //    Over ons    //    Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Sociaal ondernemen is voor ons als mensenbedrijf volkomen vanzelfsprekend. Het sluit naadloos aan bij onze filosofie én bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als regionale werkgever. Met name mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verdienen de kans om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren. Wij geven ze die ruimte. Marcha van der Waals bijvoorbeeld;

“Ik ben later het schildersvak ingerold. Via een zij-instroomtraject van de gemeente Tilburg ben ik uiteindelijk bij Coppens terechtgekomen. De perfecte plek om het vak te leren.

De begeleiding is goed en ik heb er ontzettend veel geleerd van collega’s. Ook wordt er echt naar me geluisterd. Als er iets is kan ik altijd bij iemand terecht. Ik bof dat ik hier kan werken.”

Marcha van der Waals (December 2022)

PSO-keurmerk trede 3
 

Wij zijn in het bezit van het Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) keurmerk, trede 3; de hoogste trede. PSO is een kwaliteitskeurmerk van TNO dat zichtbaar maakt in welke mate wij als bedrijf bijdragen aan de werkgelegenheid van mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.